Förläng säsongen med ett partytält

Trots att vi lever i ett relativt kyligt klimat är svenskarna väldigt förtjusta i att vistas ute. Så fort våren är här och solen värmer lite grann så tas grillarna fram och alla vill sitta ute och äta. Ofta är det dock inte så himla varmt som man skulle önska och många gånger får alla linda in sig i täckjackor och filtar för att kunna äta av den snabbt avsvalnade maten. För att inte tala om hur många som huttrande sitter och sippar på ett glas med iskallt rödvin bara för att när det är vår så ska man sitta ute.

Clear Span TentsDet finns ett sätt att kunna sitta ute under ljusa vår och försommar nätter utan att behöva frysa. Med ett partytält kan du njuta av en mycket längre säsong och redan tidigt på våren kan ni sitta ute i trädgården utan att behöva dra på skoteroverallen.

Ett partytält är också ett bra alternativ till att till att göra en mer permanent utbyggnad till exempel ett inglasat uterum. Ett partytält går snabbt att sätta upp och kan lätt tas ner och stuvas undan när det inte används och man kanske behöver den ytan till någonting annat. Det krävs heller ingen större investering i form av pengar eftersom att det finns partytält i alla prisklasser.

Utrusta ditt partytält med myggnät så får du även skydd mot en av sommarens andra stora plågor som hindrar många från att sitta ute, nämligen mygg och knott. Hur många gånger är det inte som ni har tvingats avbryta ett trevligt middagssällskap och gå in på grund av mygg som varit helt omöjlig att jaga bort. Ett partytält skyddar effektivt mot mygg och knott.

Med ett bra partytält behöver du inte heller oroa dig för att en plötslig regnskur ska förstöra middagen. Skaffa ett partytält som håller mot både vind och regn så har du ett tält du kan använda långt in på hösten. På så sätt får du en mycket lång säsong.